Verhuur van ons gebouw.

Onze blokhut “De Korenvliet” ligt op een eigen driehoekig bosperceel van ongeveer 65 meter breed en 100 meter lang. Er kunnen ongeveer 5 (grote) tenten staan.  Er is een kampvuurkuil, een fietsenstalling en een vlaggenmast. Naast ons terrein is nog een bosje met een kronkelend pad er doorheen, ideaal voor een niet al te groot bosspel.

 

        

 

Op 200 meter loopafstand is het riviertje de Schipbeek. Het centrum van het dorp is op loopafstand, ongeveer een kilometer. In de omgeving zijn veel sport-, spel en hike-mogelijkheden. Het openluchtzwembad “De Looërmark” ligt op een afstand van 4 km.

Het gebouw heeft twee zalen (6 x 8 meter en 5 x 7 meter), een keuken, twee sanitaire ruimten (dames/heren gescheiden) met in elke ruimte naast 2 wc’s een douche en twee wasbakken. In de grote zaal is een knutsel/teken/werkblad van ruim 5 meter (10 kinderen) en er is ruimte voor ongeveer 35 personen om aan tafels te zitten. De hal is ruim van opzet, jassen en schoenen kan je hier gemakkelijk kwijt. In de kleinere zaal is een open haard en er staan bankstellen.

Wij verhuren onze blokhut per dagdeel, per dag eventueel met overnachting of voor meerdere dagen. Informeer naar de mogelijkheden.

In de kalender kan je zien of de blokhut nog beschikbaar is op de gewenste datum. Neem contact op met onze gebouwbeheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..